A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Jo kb 10 perc es logolok noob... reggel 5kor értem haza és azota futok... megmutatom. Amugy a többieknek folyamat linkeltem. És , hogy telyesen tisztába legyél vele ez az event is olyan mint az utobi 200 minnél többen farmolják annál kevesebb esik /fő!! SH ftw
    és igen beváltotam de minden fixen AD tehát be tudom linkelni a cucokat!!! Hiába vered magad... akkor is ennyi volt.. sajna esik a droprate ahogy belogolnak. Logolj be beveslek partyba ugy hogy a városban ülsz és számolhatod!!!! max 20 perc és bentvagyok.

És ha azt mondod nem tünt fel , hogy minél többen farmolnak annál kisseb a drop csak száni tudlak hisz ezt közösen álapítottuk meg cirka 100x a ventrin.
    Mint irtam is de az olvasás régen sem volt erőségged IoPon esik 100%ra de sajna már ez sem igaz de még mindig megvan a 600 item/ora mert 1100mobot ölök /ora. Ismétlem logolj be.