A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Még pár kérdésem lenne!
Pala az jó lesz magas szinten pvp-ben?
Nyomtunk cimbimmel vagy 100 duel-t.
Én voltam a 66-os aw-val. Ő meg egy 67 th-val. Folyamatosan trick és switch hatása alatt álltam. Az meg rohangászott körülöttem mint pók a falon. Kurva jól csinálta. Nem bírtam visszajelölni. Mindig melléklikkeltem. Sajna ebből a szempontból nem jó képességekkel rendelkezem. Így születtem na :D Szerintem bármennyit gyakorolok ez soha nem fog menni. Én inkább statikus warrior vagyok mint a pala pl.
Oda futok hozzá szemtől szembe aztán a mozgás innentől fogva elfelejtve csak skillek F1-F12 billentyűvel. Sajna ez az aw-val nem nyerő taktika :( szemből backstab-elni :D
Szal eredmény 100 -ból vagy 2x nyertem épphogy. pl 17 hp-m maradt.
Ezek után felhergeltem magam bejöttem az 59-es palámmal nyomtunk vagy 10-et és egyszer sem kaptam ki. Mindig döntetlen lett, persze én sem bírtam agyonverni, mert a duel ideje lejárt állandóan de a hp-m az 3/4-én maradt ami még még mindig 3K+ :) neki meg már talán csak 1000 lehetett. Ő akkor is el akart rohanni állandóan. De meggyőztem.
Stun shackle tribunal , stun ....., ....
Ha meg elrohant megvártam míg visszajön :)
Nem szeretek sokat rohangálni.
Na ezen előismeretek birtokában kérdeznék tovább néhány okosat. Magas szinten az aw is ilyen gyilkossá válik, hogy odafutok és szemből lebököm vagy mindig is rohangálni kell vele el vissza mint egy idióta.
A szembőlt úgy értem hogy odafutsz bluff ami megfordítja aztán lethal blow backstab deadly blow mortal blow blinding blow es elrohan. A bluff mindig bejön vagy ha nem milyen gyakorisággal és min múlik? CON MDEF? stb... Illetve ha az aw sosem lesz ilyen kari és akkor nem kéne erőltetnem akkor a pala az mennyire lesz hatékony ilyen téren?
Shield stun shackle shield slam milyen gyakorisággal jön be? Illetve mennyi esélyem van mondjuk egy íjászt utolérni ha elrohan lő elrohan taktikát játszik. Vagy odaérni egy nukerhez ha kinézett magának?
Ha ráteszek egy agrot akkor állítólag a ct1,5-ben olyan lesz mint egy fordított fear. Ahogy a moboknál működik rám lock-ol és közelfut hozzám.
Gondolom akkor az megoldja a problémát.
Nagyon tetszik a pala. De én pvp-zni akarok még ha nem is tudok :D
A pala meg senki szerint sem egy pvp kari. A franc tudja én látok benne fantáziát. Vagy egy ilyen duelból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni? Bár ez a cimbim egy pvp király. 2-en 78-on lerendeznek egy 76+-os full partyt. Bár van olyan hogy 5-6-7 fős party bsoezik amikor ez az állat megjelenik a spoton. És ez most nem lineage2játékos dvp szerű istenítése. Ez tény láttam a saját szememmel. Irigylem is a kis genyát :) Nem tudom hogy az anyjában csinálja. Szinte minden klasszal kurva jó.
Na szóval valami harci szellemmet felhergelő szentbeszédre lenne szükségem, mert eléggé elkenődtem :(
Thx 1000X