A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    csak moszkvában amúgy sok vodkát tudsz belőle venni. de ismerős mondta, hogy 150ezer forint kb annyit ér mint itt 20ezer forint (szóval ennek ha arányába nézed, ráadásul ezt 3 éve hallottam azóta meg drágult moszkva). Én szerintem teljes hülyeség játék cumókért, de vannak akik szerint nem és ráadásul pénzük is van.

1 másfél hónapja volt az, hogy az ITT és X hero chat-ba nagyon összebalhézott (nem mintha eddig is jóban lettek volna:)), aztán úgy hero chat-be repkedtek a nevek, hogy ki mit meg mennyiért vett cuccokat ki árul adnát, ki vett karaktert stb. Nem tudom, hogy mit történt végül mert nem sokkal azután kiléptem, de sok nagy üzletembert azóta se láttam se az itt se az x-ből (lehet az amarath screenshot-olt és peticiózott:D). Ezek így fogják 1mást kivégezni még párhónap és nem maradjátékos az itt-be és a x-be:D radásul, hogy már a real life pvp is megy:D