A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #69933 Szerintem részben attól is függ, hogy milyen szempontból hasonlítsuk össze az ijászokat. XP-zésre szerintem a PR a legjobb mivel ő sebzi a legnagyobbat a fatak counter-el meg 1re nagyobbat, ezért szerintem még anyagilag is jobban lehet vele járni mivel a nagy shoulshot igényt azért így szerintem észervehetően lecsökkenti. A második szerintem az SR aki ugye a leggyorsabban lő és heal-eli magát, az utolsó meg a HE aki ugye a leglassabb és csak közép erőset lő. PVP-ben ha zárt tereken pl cata (pláne ha sok a közelharcos) akkor a HE a legjobb a magas hp,cp miatt és a másik két ijász kaszthoz képes jóval magasabb con-nal könnyebben elkerüli a stun támadásokat. A nagy terek egyértelműen az elf és a dark elf szinterei mivel meg van a lehetőségük a mozgásra így a lövök 1et szaladok hátra mind az SR-nél és PR-nél nagyon jó míg, a HE igazán a dash-al tud szaladni az alatt pár másodperc alatt