A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Már megbocsáss jó barát de ez alapján amit itt írtál olyan sötét vagy hogy a feketelyuk hozzád képest szupernova....
Miből gondolod hogy a másik, aki nem itt él közösségi életet, teljesen kezdő szinten van ebben a játékban és azt is meg kell tanulni mi az a kurzor gomb.
Beszéltem sok emberrel offon és kérdeztem véleményük ezen fórumról. Válasz nagyrészt csak olvassuk mert nem akarunk beleszólni az állandó marakodásba. Mikor a te soraidat olvasom meg is értem őket...Nehéz eljutni erre a szintre ahol Te és a hihetetlen tudásod van.
Igen lényeges tudni azt, hogy ha walker nélkül mégy akkor magadnak kell nyomkodni a skill gombokat vagy a tabon az ikonokat.
Ja hogy mi az a tab lehet bővebb magyarázatot igényelne, de sajnos nem tételezem fel, hogy olyan szintű informatikai ismeretekkel bírsz hogy felfogd azt. És a magyarázatban előforduló szóösszetételeket.