A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #69672 Aszem nekem is életbiztosítást kell kötni, hát nem hiszem el mik vannak Kíváncsi vagyok hogy Exile vagy ITT esetleg Amarath ally tag halt e meg és ki ölt na majd megkérdem.
Amúgy dvp önvédelemből ölt illetve nem ölt csak megütötte a csávókát aki rosszul esett és meghalt ezért kapott csak 3 évet.
Amúgy nagyon happy hírt hallottam 1 NCSoft bejelntést miszerint a jövőben, szandékukban áll teljes mértékben meg szüntetni az ebay-t és a botozást. Azért lett nagy balhé mert valamelyik amcsi kis szerveren összevissza adta a büntetéseket a gm és ráadásul mostanába egyre több panaszt kapnak botokról ebayerekről, ezért szándékoznak intézkedni. Gondolom ez első sorban euro és amcsi szerveren lesz észrevehető mert ázsia játékosok szinte maguk is olyanok mint a botok olyan fanatikussággal és elszántsággal játszanak.