A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    tehát akkor tényleg igaz az, hogy a franz szinte teljes mértékben ebay és bot szerver. Igaz nálunk a teon-on is elég sok van de már sokkal kevesebb mint eddig szerencsére. Mondjuk köszönhető ez annak, hogy szinte akiről biztosra kiderül a teon-on, hogy botozik azt 1ből bejelentik többen is. Vannak olyan ismerőseim akik 1 nap alatt 40-50 botot bejelentenek mennek partyba és ha bot csapatot v botot látnak írják róluk a peticiót. Én meg meg mondom nektek őszintén szerintem a teon-os gm-ek lelki ismeretesen végzik ilyen területen a dolgukat mert azokat a botokat én többet nem láttam (kivéve 1 párat).

De én még mindig többe nézem azt aki vesz mondjuk plusz 2-t acc-ot amivel botozik meg mondjuk van neki 2 amivel legálisan játszik, mint azt aki csak úgy kifizet 4 ezer euro (2 millió forint) értékű pénzt adenáért 1 vásárlási körben. Ez kb 20 milliárd adena volt erre azzonal intézkedtek a gm-ek és teljes bann-t adtak neki (pedig aznap lett hero:D)

Én amivel nem vok elégedett az az h nem igazán büntetik az account lopást. 1 hero a klán társával lopta el az ellenségeik acc-ját és csak 1 hét bann-t kaptak érte (én ezt az ügyet bíroságra is vitetném)

szóval engem nem igazán érdekel ki, hogy játszik a lényeg hagyjon engem békén a hülye csalásaival, én úgy élvezem a játékot ha az xp-t és a cuccokat, adenát magam szerzem meg és már mint továbbra is legálisan fogok játszani mert én úgy szeretek.

még 1 vmi szerintem a main account-aitokkal ne botozzatok elég sok idő lenne elvinni azokra a szintekre azokkal a cuccokkal ahol most vagytok, ha eddig nem veték észre örüljetek neki, de most sokkal nagyobb esély van rá, hogy észre veszik.