A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Rorgosh #69022 Szia! :)
Nem értek teljesen veled egyet... Igazából kezdjük ott, hogy az RM-nek nincs is rendes propagandája (aminek meg is lettek a maga következményei), mondjuk a HW-nek annak akad...
Az, hogy Dawn vagy Dusk oldalra álltok az igen keveset számít. Mi is épp az aktuális érdekünk szerint választjuk, mint minden épeszű klán aki akar valamit.
Az, hogy farmoljátok a bossokat az inkább előny szerintem. Épp azon dolgok egyike amit én pl. becsülök bennetek.
Ami számomra visszataszító az két, egymással összefüggő dolog (ha a botosoktól már megszabadultatok, azt nem figyeltem): az egyik a war el nem fogadása. Ezzel az a baj, hogy magatokat mind a játékban, mind a fórumokon az ellenségeinként határozzátok meg. Ami nem gond, ez egy pvp játék. Csak épp tisztességtelen, hogy akkor nem vállaljátok be... Főképp, hogy mind létszámban, mind szintben mind pedig felszerelésben ugyanott vagytok ahol mi (iletve ahol mi voltunk a szakadás előtt), így ezek a pvp-k bőven kiegyenlítettek lennének.
A másik pedig a pk-ztatások, amikor néhágy klántársad, pl konkrétan: KHMER (valahoghy így írja), levágatja magát, hogy utána mindenki nekiessen az egy-két pk-snak a dropért...