A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    Ez úgy működik választól 1 kamael kasztot ezt elviszed ugye 75-ig aztán választol 1 másik kamael kasztot azt megint 75-ig és ez után válaszhatod majd a inspector-t.

Én nem cheat-eltem még soha és nem is fogok én legálisan játszottam és úgy is fogok játszani. Ez tulajdonképpen 1 játék ahol örülhetsz, hogy nyuktod van az igazi világ csalás,hamisítás,gyilkolás,lopás világától. Én azt mondom legalább itt játszál normálisan. Az életben meg lopjál,csaljál taposd el a másikat ha kell, nem mi tettik ilyenné a világot ebbe születtünk ls így élünk (persze ha tudsz itt is kerüld ezt)

De mondjuk hülyeség az h még itt illegális az ebay koreában nem az. persze jobb h illegális és bann-al büntetik szerencsére 1re többször. Vegyel 3 acc-ot 1-be van a main-ed 1-be 1 buffer még 1el árulsz és kész legálisan játszol,fejlődsz, lesz pénzed mi kell még.