A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Lineage2játékos #68386 NovaVita grat a hero rang-hoz. Így már 3 honfitárs hero-t ismerek off-ról. Milyen kasztban lettál hero?
Amúgy Darkmenx neked minek 8 account. Mert nekem van 2 de szerintem az teljesen elég is, hogy a PP-m adja a buffokat aztán csak ölni kell. Mondjuk 1 3dik nem jönne rosszul mert azzal meg lehetne árulni. Amúgy volt klántársamnak 121 accountja. De szerintem a nagyon sok acc már rontja a játék élményt. 2-3 szerintem teljesen elég.
Ez l2java meg jó nagy szar. nem értem minek kell kiadni a freepack-et. A legundorítóbb mikor 5000x szerveres free-sek feszülnek h nekik már minden cucc meg van meg már max lvl-en vannak stb. Összegyűjtünk 1 pár embert akinek szintén nem tetszik ez és peticiózuk az ncsoft-nak, hogy ezt azért nem kéne. Tegnap haver is, hogy minek kell szidni a java-t mikor én is ott voltam először meg ők mutatták meg és ha ők nem mutatták volna meg akkor nem l2-znék. Csak azt nem tudja h én már akkor tudtam hogy lesz L2 mikor még készítették kb 2001 körültől tudok róla. Mondjuk igaz h először velük 1ütt próbáltam ki, de akkor is szar az igazi l2-höz képest, de az a szar is viszont messzejobb mint akármelyik másik játék. Azt az egyet utálom ha 1 l2java-s okoskodik h mi meg hogy. Azt mondja a gyerek a naga storm-nak nincs receptje meg key matija csak boss dobja egészben meg a több interlude-os a-s fegyót is meg ilyenek:D:D. De rutinos l2 játékosnak mondja magát úgy h soha nem volt off-on:D:D:D:D