A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MaDFoX
    Huuuh sokat olvastam, szornyulkodtem, es felmerult bennem egy FONTOS kerdes a valaszaim elott:
    MIERT NEM OLVAS VISSZA AZ AKI IR VALAMIT???!
    MIERT JONNEK ELO UJRA A KERDESEK?! KOTELEZO VISSZAOLVASNI AZ UTOLSO HOZZASZOLASIG AMIT OLVASTAL VAGY LEGALABB 100 HOZZASZOLASNYIT ES KESZ! EZ LESZ A SZABALY! (nem szemelynek szol, hanem mindenkinek)

Nos ork shaman jo e eloszor, hat eloszor is nem ork shaman ;DD ork mystic pedig halal gyenge kari am! Eleg komoly ero kell jatszani vele (bar en nagyon elveztem eddig mindig) DE meg lvl25-on is meg tud olni egy farkas is!! :D
    Jo supporter/buffer egesz jo harcos, DE NEM varazslo es NEM harcos! A varik sokszor nem sikerulnek (hiaba na a samanelet nem piskota, imadkozni kell :D) es gyenge mint a tavaszi harmat... ...lvl7-ttol tanulhat magiat, de kb lvl10 leszel mire meg is lesz az elsore az SP-d.. ...szoval ha nincs eleg akarat benned sztm ne allj neki 1 honapra...

GuildWars: ingyenes-e a GW? NEM, CSAK NINCS HAVIDIJA. Ez szamos dolgot jelenthet:
    *Egyszer kell megvenned es kesz (valoszinutlen, ebbol egy templomi eger sem el meg)
    *Valamilyen modon penzhez kotik a jatekot, volt ra pelda nagyon egyszeru: a jatekba te utalod at a karidnak a lovet... ...itt feladsz a kartyadrol 1000Ft-t az a jatekban mondjuk 10000picula erti? :D
    *Valami mas modon trukkoznek, majd meglatjuk. :D

Egy biztos a folyamatos fejlesztes nem marad el, NEM lesznek bovitolemezek meg ilyesmik, a jatek egyik legnagyobb feature-ja a streaming upgrade, ami automatikus, amig jatszol tolti le neked az upgradeokat... ...ingyen.

Ja meg vmi: KumiszDeKomisz IS jon a jatekba!!! Ork fighter > Raider lesz vegyetek fel a listaba!!! :D