A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Hozászolnék egy kicsit!!!!!!!!!

Az ICA ugy ahogy van elmehet a kurva...ba leszophat az a sok tetves nagypfáju semmirekellő képmutató fassz. És még kedves voltam. Csak azért nem álok be a catalystbe mert azokat is utálom. És én nem vagyok képmutató. De azok a faszopó undorító, magamutogató férgek azt sem érdemlik meg, hogy emberszámba vegyem őket!!! Az egy dolog, hogy a faszfejek elfelejteték mit is tettem és tettek a magyarok anó a szar szétomló félbe lévő klánjukért!!! De azzal, hogy CE vel közölték nem tett semmit igy nem fog hiányozni 2x jobban felidegesítettek mint, hogy KIDOBTAK az icabol!! Ami szarásig van inaktív tagokkal de ENGEM kellet... és persze ismét jött a bocs jaj nem ugy jaj visszaveszünk jaj....hát anyád azt vedd vissza....
    Szal mindenki aki egy rossz szót szól barátomról CE ről az is bekaphatja!!! És az aki ugy tünteti fel a könyvér ment el AZ IS bekaphatja....
    ez a szemét faszopo szintén!! Akhi privát