A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Officialon most egy olyan event van amin miliárdos leszel! Ha meg magas raten játszul nem jöhetsz ki nullára ork harcossal. Ha az eventet csinálod milliomos vagy ha nem akkor meg :
a.)Ha Blountod van Grim Grizzly crypt of Disgrace alat találhato(titok) eszméletlen jo esélyel dobja a d-fegyot és gold++ blount weak és anyi matit dob hogy megéri a sulyának 2xesét aranyban! És persze herbes mob.
b.)Ha swordod van akkor tudlak sajnálni :) fuss és cseréld le:):) de azzal is jo -10% a blounthoz képest de jo:)
c.) csak, hogy ma se maradjanak sokan meglepetés nélkül. Egy olyan dolog amire szine senki nem gondol és pamlagon heverő zseton!
Nem is tudom azok is megtudják akik nem szeretnek:( mindegy:
Treasure Chest: na most mit is gondoltok "Az a szar nem dob semmit és még szar xp is, néha meg majdnem megol!"
Igen de vajon ez véletlen?
Nem nem az.
A fent emlitet medve körül vannak ládák és most jol figyelj a ládákat delux kulcsal kinyitva 1/15höz ad eadt és 1/35hoz ewd! Tehát minden 15dik ad egy scrolt! minimum! szar xp de 3x pénz ha nem nyilik!
Modszer szerez kulcsot delux 2 aszem már jo ha van egy ülj ki venni 200-300ba bedobják és nyitogas és élvezd! Iszonyat lóvé tőrősök boltban vehető kulcsal is tudnak nyitni vagy idézni!! Ez napi 200-900k azon a szinten ha nem vagy lusta! Nukerek ha egy lövéssel ölik olyan mintha nyitnák és esik a drop!
d.) Manor rendszer!!! iszonyat pénz csak résen kell lenni!
"Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta."