A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    A piaci értéke 20k de szerintem a kutyának nem kell ahoz túl költséges, attól még 20k:) a reci piaci ára. Tudod az egyetlenek akik 20-40 közöt tartják a karit huzamosabb ideig azok a botok na most szerinted menyi sst használnak?

Kiprobáltam a kamaelt és el kel mondjam imádom. Szerintem a karinak egyfajta egyénisége van, nem buzis mint ahogy kondoltam gonoszságot erőt sugal mint a Dark elf. És az, hogy a kétkezes kardot egykézel lobája embertelen erővel ruházza fel! Nagyon jó a mozgása és a skillek is kiváloak. A fegyverek nem lettek erősebbek a jelenlegieknél ill nem fontos amivel erősebbek. A lények hogy mindegyik fegyo pontosan ugyan akora speedel és p ataccal rendelkezik mint az edigiek pl: a grade crosbow=soulbow stat kivéve egy feltünő külömbséget!! Minden kamael használ ilyen olyan mágiát ezért a p atacok ugyan azok de az M atacok jelentősen nagyobbak!
    PL: s grade Heaven Divider p atac 342 M atac 132 weight 1380
    s grade Kamel 2H p atac 342 m atac 162 weight 1890
    szóval az új fegyok abban erősebbek, hogy segitenek a kamaelnek varázsolni ennyi.

Ami szerintem egy helyen elég gáz: A grade DLE p atac 232 m atac 114
    A grade Kamael Ripper p atac 232 m atac 152 Ez szerintem nagyon gáz
    ugyanis ha nem kamael használja 10% penalyti minden fegyo statra tehát csak a kamelnek lehet olyan fegyoja ami erősen üt mint a DLE és Mégis SOM matacot ad... Szerintem minden SK és DA a tökét adná érte... Soval ez van. Minden fegyó jóval nehezebb mint régi elődje.

Na a másik a vidámpark/mokaparadicsom. hát szerintem esszméletlen jópofa rengeteg nagyon jó játék remélem, hogy valóban igaz a hír miszerint buff scrolokat meg potikat lehet nyerni:) A házaségkötő terem meg szerintem eszméletlen klasz és nagyon jó a jegyesek skillje amivel egymáshoz teleportálhatnak oriási a bufferedet elveni:):).

Más most nem jut eszembe egyenlőre ennyi, ill még a grafika szerintem pazar lett a kicsi apró részletek mint az élő arc és az ujak és felületek domborzata remek. Az inventori és skill ablak átlátható ezek csudajók. A petek meg beszarás menyire vicesek. A 80 as farkas erősebb mint a necrom top sumonja:) és nem cryt eszik. Szoval nagyon baró a dolog. Várom de nagyon nagyon.