A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• pharao
    Tituska: Nekem is kiválló ez az augment 1-2 mókára, de az a különleges benne, hogy nem kell hozzá target és hogy ha silence-t kapok akkor is tom nyomni. Viszont a hátulütője, hogy lassan kasztol, úgy 7-8 másodperc c.speed-től függetlenül, de mire elnyomom egyből nyomhatom a következőt...
    (egyébként ez a skill egy 70-es szintű SH tempest-je 51-es power-el)

gproject: igen, minden eggyes képesség amit ad az augment random és a kristálynak megfelelő szintűt kapsz belőle. Én egy 70-es mid-et használtam és egy 70-es skill-t kaptam. Trelo egy 76-os stone-t használt és egy 70%-os rez-t kapott active skillként :P egyébként gratu a fegyóhoz...

Romel: Én úgy olvastam mintha The Kamael-ben minden pet úgy fogja majd kapni az XP-t mint most a 3-om új pet (csirke, tigris, tehén) csak különböző %-okat vesznek el a te XP-dből, bár javítson ki valaki ha tévedek... jah és a farkas magasabb szinteken majd új skilleket is tud majd tanulni.