A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
NNENENEENEEEEE OKÉÉ leestem a székről!!
Szerintem vidd el vacsorázni és bár lerágot csont, de a következő modszer beválhat:
Kedvesem tudod te voltál nekema minen(fontos, hogy jól halja a voltál kifelyezést!) és évekig(ha gyors buli volt hónapokig) joban roszban mindent átéltünk. Néha mégis változtatni kell nem miattad, hisz te tökéletes vagy és minden vágyam telyesíted. Én visszont semmit nem érek neked nem tudok igazán sokat adni, nem tudom megadni azt amit megérdemelsz. Ennek a súlya régota nomja a szerelmes szívemet. Nem tudok úgy élni, hogy arra gondoljak mindig egy ilyen ember mellet kell élned aki egyszerüen nem elég jó neked. Kérlek értsd meg milliószor átgondoltam de nem tudok már mit kitalálni ez így nem lehet jó. Nem lehet jó neked és ezért nemlehet jó nekem sem. Tudom nem könnyű, először probáljuk meg kicsit lazábra veni a dolgot hátha valami ösztön felébreszt engem és ha úgy sem leszek érdemes rád hát örök barátságban is boldogok lehetünk.
Ez 100pontos abszulut tuti a végeredmény vagy rádborul a leves vagy síros szeretkezéses búcsú de a cél az meglesz! Eljegyzés bontva!