A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sorbon
    Hát majdnem sikerült....! Szíved joga nemtetszésedet nyílvánítani ami ellen semmi kifogásom, sőt elolvastam és tudomásul vettem. De mielőtt kritizálsz vmit legalább arra vedd a fáradságot hogy jobban megnézd mi az amit kritizálsz.
    1.Buffolatlan ijjász? Olyan nincs nálunk (NH,ICA,Catalyst,) aki kimerészkedik városból az a minimum hogy CH buff rajta van.
    2.Többen rámentek egyre? Ha jobban megnézed Kimpin már halottan fekszik a földön + egy BD es SE is van velük.
    3.Dev. castlenál 70+ HE? Nemszámit hogy csak 65 vagyok(jól látszik a viden). És előtte pmzett hogy ott tali pvp-re arról nem én tehetek hogy a láma kint buffoltatja magát botjaival.
    És a legfontosabb, amint látod van az elején egy dátum, tehát ez a vid egy nap eseményeit mutatja be, sry ha ez nem derült ki egyértelműen. Az angol szövegbeli elírásokban egyértelműen igazotok van azt elszartam. Egyébként ellehet mondani a véleményt kulturált modón is ahogy te tetted, és ellehet úgyis ahogy darkmenx tette. Egy baráti jótanácsot azért adnék neki: az accountjai száma helyett inkább az IQ-ját növelje biztosan nem fog hátrányára válni.