A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Rorgosh
    Sziasztok! :)

Excal1bur! Köszi! :) De melyik három várat tartjátok? Rune-t tudom, Gludio a Russians-é, Dion a Jakudzáé, Giran a RM alt klánjáé, Aden az OGD-é... Szóval maradt még oren, Goddard és Schuttgart...
    Egyébbként ti is jöttetek segíteni Dion-nál az Appleseed-nek, de szerencsére tudtuk tartani a frontot, és ezúttal (végre valahára) nem volt köze az RM-nek a sikerhez... :) Úgyhogy remélem a szerver lassan többoldalúvá válik.

Az új fajra azért én kiváncsi vagyok. Szóval ha kijön, én mindenképp indítok egy karit, max. hamar törlöm majd... Amúgy ez a lvl 80-as, meg noblesse dolog nekem sántít. Mert ok, nincsen, megcsinálom az új karit - kemény lvl 1 - aztán a rendes karival meg megcsinálomm a noblesses küldit, vagy a lvl 80-at, és akkor mi lesz?
    Ha lesznek fajháborúk, az viszont érdekes meglepetés lehet a Lineage2 világában... Nem tudom, a klánok ezt hogy fogják lereagálni...