A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• LaWMaN
    Én azért kíváncsi lennék arra, hogy a bishop mely skillekkel teszi el láb alól a varázslót .
    Az odáig ok, hogy mondjuk egy kis mázlival le tudom trancelni, nagyon kis mázlival rootolni (bár azt meg minek), valamint ha van summonja, azt az erase elintézi. Ezen kívül a manáját tudom elégetni, ami Interlude óta már tranceből is feléleszti, ráadásul mondjuk nem 2-3 manaburn kell ahhoz, hogy üres legyen az ellenfélnek a manabarja (tehát 3 lövést lazán belémnyom addig), ok, tudom healelni magam, és ha jól csinálom lehet neki fogy el előbb a manája (kivéve, ha kapok egy magic critet). Szóval amíg van manám, addig meg tudom védeni magam, sőt még nagy nehézségek áran, kb fél órás csatában 1v1-ben talán le is győzhetem (persze, csak ha van egy jó kis fegyverem bonuszba, lehetőleg íj). Így ha kifogyott a manából, akkor válthatok light páncélra és íjra, lövöldözhetünk egy picit, közben meg talán még healelhetem magam. És ekkor még kihagytam a számításból azt a temérdek potit (HP, CP, Mana) amit elihat az ellenfél is, és a végén úgyis elsoézik, ha már nincs más választása, mert ugye egy bishoptól kikapni... úgysem hiszi el senki .
    Bár lehet az is, hogy csak én nem látom a lehetőséget és túl defenzíven használom a karakterem.