A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Rorgosh #61980 Szia! :)
Érdekes amit írsz. Bár nem tudom, hogy anno a Brotherhood kinek segített pvp-ben... Meg tudnád mondani??!! Mert senkinek. Mégis, szóba se álltatok velünk, amikor szövetséget, vagy ostromon való részvételi lehetőséget kerestünk. A LoD szóba állt velünk. Erre tőletek csak fenyegetőzést, meg war-okat kaptunk. Hát, sok választási lehetőséget nekünk nem hagytatok...
Aztán olyan is megesett, hogy épp partyztam Patanegrásokkal, amikor barátaitok rácsaptatok. Én nem is láttam, hogy mi van, de mint healer, persze gyógyítottam -> lila lettem -> le is lettem vágva. Szerinted nekem akkor jól esett az 5% exp bukás?! Meg amikor klántársaid direkt egy klánon kívüli karakterrel vágattak le engem, a több xp vesztés érdekében?! Mert ezekről te sohasem beszélsz...
Rune: az npc-k ellen a PN vette be. Az ő érdemük, hogy a kellő erőt, támogatót össze bírták szedni. Ott voltam, mégsem az én érdemem. Ők hívtak, tehát az övéké.
Tegnap sajnos nem tudtam játszani, így nem lehettem ott megint, de Rune elvesztése sokat mesél rólatok, meg a kialakult politikai helyzetről...