A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hmm… Ugy latszik ez a nap a bucsuk napja Szoval: Kedves Barataim! Ma en is meghoztam a vegso dontest, amit mar honapok ota erleltem magamban, elhagyom a Sieghardtot. Jo ideje mar csak a tarsasag miatt osztottam a buffokat, de ugy erzem itt a vege. Nem erzem hogy lenne ertelme, hogy tovabb itt jatszak. Sajna nekem sok az a 7ora idoeltolodas. Ostromokra, pvpezni alig tudtam menni ez miatt. Es igy ertelmetlen grindolas, meg ha „konnyu xp” is volt neha:P En nem tudom es nem is akarom atvenni az ejjeli bagoly szerepet… Nem titok a Franzon folytatom tovabb, az elmult par napban nagyon elveztem ott, kap 1 eselyt. Ha pedig nem, akko tenyleg ennyi volt az 1xrate…
Respekt Fragstarnak a necrofill papnak es csapatkapitanynak, es Dettonak, a gimp eSeRnek, sokat koszonhetek nektek. Udv Gordi, Mailka, Drizz, Endaer, SzekiBa, Csuzli, Spidi, Razi, Santa, Sorbon, Ventel, es meg nagyon sok nev, akik kozul mar sokan nem is jatszanak velunk de nem felejtettem oket... Szoval pusszantas mindenkinek!!!
Ui: Remelem nem lett tul csepegos…
Ui2: A saskaknak: nem adok oda semmi cuccot …
Ui3: Nem haltam meg, az accom aktiv, miutan allva elenekeltettek a himnuszt, itt, msnen siman elertek, es talan neha ventrin is, de most meg nem megyek, mert meg konnyen visszacsabulnek…:P