A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
PhoenixKnight #61002 Na jo nekem csak néhány hozzászolásom van ezzela témával kapcsolatban :D : miért kezdted el ezt az egészet ? Én 1 büdös szót nemirtam arról hogy büszke vagyok hogy 5x karikat ölök .
2. Multkor 4 emebert nyirtatok ki blackscreen alatt (ez a blackscreenes dolog azért hülyeség mert off on nincs erre szabály : én pvt szerverröl jöttem ahol bann járt érte és ezért én csak akkor csinálom ha wartag és látom hogy sokkal erősebb szoval 1enlővé teszem :)
3. Nem az én allym tehet róla hogy 90%a a szervernek 1 oldalon áll ellenünk (és ami a legvicesebb hogy az ellenség monta nemrég hogy nem izgalmas a siege amiről nem mi tehetünk mert csak mi vagyunk támadok szoval ha vhol megjelenünk akkor sietnünk kell mert az öszes klán indul értünk ) multkor megöltük a nobless RB t mert kelett 1 srácnak +megprobáltuk megölni anakimot de nem sikerült ---ez mind siege alatt :)
error: kösz . uccsó 10 percben nyertük meg mert elötte 200ponnttal vezetett dawn :P Jó látni hogy az összes catacomb üres szoval van hely rendesen
Tegnap toi RB nagytakaritást tartottunk : végigmentünk az összes szinten és asszem az összes létező toi RB t kinyirtuk , anakim kidobott 1 Dragon slayer Axeot szóval nem volt rossz :P