A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

Sziasztok !

Letöltöttem a játékot és nem tudok belépni, leírnám hogy csináltam hátha valaki felfedezi a hibát: online vettem meg magát a játékot és kaptam egy serialt aminek a segítségével tudtam accountot csinálni magamnak. Beállítottam hitelkártyát mindent de valamiért nem enged be a játékba.
    Ahol a hibát elkövethettem talán az hogy torrentről szedtem le a gamet "Lineage 2 C5" volt a filenév és szépen települt és egy halom upgrade után tudtam START-ot nyomni. A belépőképernyőig szépen eljutottam de ott a felhasználónevemmel és jelszómmal nem enged be.
    Már reseteltem is a jelszót párszor hátha valami gáz van vele de nem enged, azt írja hogy ehhez a felhasználónévhez nem jó a jelszó.
    Szerverválasztás vagy valami más gebasz lehet? WOW-ozok már két éve ott is elég cifra az account gyártás de ami ott sikerült az itt nem :)
    valami ötlet?