A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Dallie #59126 Lehet, sokakat nem érdekel, de nekem nagy élmény volt, úgyhogy csakazértis leírom:).
A mai raiden (a tegnapi tapasztalatokra építve) új taktikát próbáltunk ki - raid boss hagyományos tank nélkül. Mivel tegnap is tapadt rám a dög, gondoltuk teszünk egy próbát úgy, hogy én a sword singerünk befut kezdésnél, hate+UD, és utána én megpróbálom átvenni tőle az egészet. Az eredmény minden várakozásomat felülmúlta: kb. 3-4 másodperc kellett ahhoz, hogy átvegyem az aggrot, és utána végig rajtam maradt a boss és a csicskásai is. Mivel már az elején leütöttek alacsony HP-ra, ezért a kb. 5-6 perces harc alatt kétszer nyomtam el a frenzyt, tehát 3 percig ebben a módban voltam. Kicsit későn jutott eszembe képet lopni (itt halt meg a boss, és ekkor fogyott el a manám a viscious stancetől, addig 2800 körül ütöttem, BD táncok nélkül):
Ha jól emlékszem, a bossnak úgy 500 ezer HP-ja van, így gyors számolgatás alapján csak a critekkel leütöttem vagy 120k-t belőle (<3 song of hunter és focusos fegyó), összesen pedig talán 160-200 ezret, azaz úgy 30%-ot - egyedül. Nem tudok mit hozzátenni:)
Köszönet Pyrosnak a fantasztikus gyógyításért, és a többieknek gratula az újabb sikeres raidért, kezd összerázódni a kis csapat! Szerdán megyünk még egy kört!