A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Schuttgart csapat: En ebbe a csapatba kerultem hat roviden ami tortent vagyis amit en latam:)(hozza kell tenem angolul anyit tudok hi:) ) 3 kor kezdotok a siege 5 kor volt vege. 4:45 anyit meg erteme a party chatbol go Schuttgart ok :) oda meg eltudok menni. 4:51 meg csak buffolunk a varosba , hm van 9 perc ez lol lesz. Buff kesz mindenkinek kiveve nekem ,ordibalok pm zek a profetnek buffoljon , nagy nehezen felbuffolt, kicsit lemaradtam a tobbiektol. Oda erek a varhoz kozbe ok megbeszeltek angolul jobbrol tamadnak, na hat en ezt nem ertetem vagyis kinai szoveg amit irnak:D megallnak jobb oldalt en mint egyszemelyeskomando:D be rontok balrol:D futok futok osszes npc ram hm:) akkor mar kezdtem gondolkozni itt gaz van egyszer csak korbe nezek hm nekem mas logom van mint az ittaloknak hooop mondom spuri vissza, az osszes noblehous-es a nyakamba a var kapuhoz erek jon a fel mento sereg :D meg menekultem istenem.Akkor a Schuttgart csapat vegig rombolt a nh-n npc-kel nem foglalkozva be a tron terem en kimaradtam vedeni a segguket V12 vel bent mi tortent nem tudom de meg lett a var:) utolso 30 perc FUN VOLT:)