A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Akhi
    Ehh Gordi aludj ra meg 1 -t aztan kedves magyarok meg beszeljek meg hogy mi az a party baratsag stb,Nincs itt nagy gond csak neha nem az ember szintjet kene nezni,hanem ki van a karakter mogott.Miota vissza jottem nekem is megvaltozot par emberol a velemenyem.Anno minden nap volt fulloos partym nem volt olyan alkalom hogy soloba mentem volna,es ezel a tudatal jottem vissza. Csak sajnos nem az lett mint amit vartam.Talan regeben csak azert voltam anyira fontos mert Magamal hurcibaltam egy csomo buffert es uber kocka voltam, vagy nemtom de valami van az tuti 1 honap alatt 2 szer partyztam 1 raideltem tobbi mind solos EGY MMORPG JATEKBAN.Es az se baj ha ket buffer van szerintem tok mindegy milyen kaszt az istenit lenyeg a jatek!!!!!Vagy mindenki 80/80/80/80 akkar lenni? es ha eleri ezt akkor korbe nezhet mert egyedul lesz!Meg kell tommni a partyt baratokal ismerosokel es talan nem lesz uncsi a szint kuzdes....(Ezel nem akkartam senkit se megserteni csak elmondtam a frankot)