A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hali!
Mostanában elkezdtem megint olvasgatni a topikot. Az egyik utolsó témához kapcsolódva, egy kis érdekesség. :)
Láttam volt itt vita pvp-ről is. :)
Játszottam egy kicsit offon, de sose pvpztem vagy jártam siegre, nekem tökéletesen elég vot a hunt. Sok klánból a pvp miatt léptem ki, egyszerűen nem lehetett szólózni, mert mindig leölt valaki az ellenséges klánokból. Ami meg a rengeteg pvp pontot illeti: a táposabb playerek soxor rendelkeztek pk karakterrel, amit direkt azért húztak fel, de miután piros lett a karakter mindig ők ölték le és ebből rengeteg pontot összetudtak szedni.
Emléxem crumában amikor még low lvlek voltunk és lejött 1-2 köcsög, mindig ezt csinálták, mivel értünk kissebb játékosokért sok karma járt, volt amikor 4-5x leölték a pirosat, így elég rendesen gyűlt nekik a pvp pont. Nameg ugye a nagy klánoknál is rendszeresen leölik egymást, ha egy társ pk-zott. Csak azt akartam ezzel mondani, hogy sok playernek ezek az értékek egyáltalán nem valósak.
Én igazán egyetlen gyerekre emlékszem aki nagy pvp-s volt a sieghardton és az Zert. Volt, hogy 2-3 társával eljött al-hoz és ott oltogatta a 20-30fős népet. Nagyon nehezen tudták levadászni, mire 1x meghalt addigra leölt 8-10 playert, és akkor még nem volt bsoe.
na gyorsan be is fejezem a nosztalgiázást, mert még a végén..áá dehogy!
további jó játékot és kellemes ünnepeket(hátha addig nemjárok erre)!