A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Na ha már ilyen jó dolog szétoffolni a topicot :D akkor miért ne? :)
Nos én elég rég óta játszok l2-t (c1 óta) és voltam offon is, igaz nem sokat, de olyan 7-9hónapot biztosan, és volt részem pvp-ben (bd-vel).
Felesleges most olyannal dobálozni hogy "én offos vagyok és én sokkal többet értek hozzá mert fizetek érte" vagy "nekem x1000 pvp pontom van, tuti jobb vagyok pvp-ben". Szerintem ez egy olyan dolog, hogy más fizetősön, és más free-n, ezt mindenki tudja, még ha nem is akarja bevallani, de tudja. A lineage2 az egy STAT játék, több a crit rated, több critet lősz, nagyobb accuracy jobban eltalálod, nyersz.
Mivel offon általában party vs party "mass" pvp van (kivéve siege, ill nagyobb takarítások @ raidboss) ezért ott az győz, aki JOBBAN ért a karakteréhez, esetleg több healer is van, netán tank, meg jópár caster.
Free szerveren meg (általában) donate miatt nagyon cuccfüggő hogy ki nyer. meg ott inkább ilyen nagyobb zergelések vannak, vagy ilyen kisebb 2v5 ilyesmi.
Freen valóban nincs annyira tétje a dolognak, mert télleg hamarabb vissza lehet szerezni a cuccot ha eldobod, vagy gyorsabban megléped a szinted, mint offon, de ettől függetlenül a free szerveren is megszenvedsz a cuccért, max gyorsabban lesz meg, erről felesleges vitatkozni.
Ha egy offos sps-t meg egy free szerveren sps-t összeállítanánk pvp-ben, ugyanolyan cuccokba, ugyanolyan statokkal, ugyanolyan buffban, akkor valószínűleg az győzni, akinek elöbb jön be crit, de inkább az, aki jobban ismeri a karakterét! Na most ugye itt jön az a dolog, hogy a free szerveres (vegyük mondjuk abyss 7x-et) felhúzza a kariját lvl75-re teszemazt 1hónap alatt, addig offon egy másik ember az sps-ét ugyanolyan cuccokba olyanolyan szintre kb. 6-7hónap (kemény kockulással) éri el.
Ebből adódoan én azt vélem, offon több időt tölt el, jobban kiismeri a karakterét, jobban tudja játszani, persze nem minden esetben van ez így, és mint említettem ez egy STAT harc, szoval ha mákod van és bejön a crit nagy valószínűséggel te nyersz, ha nem, akkor lehet nem, lehet igen.
Kicsit hosszúra sikeredett sorry :)