A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Jah ezt a kommentet valamiért nem vettem észre.
Szóval a 4sep rift elég gáz volt C4ben is DE meg lehetett csinálni szerintem C5ben is ugyanaz.
Szóval amikor én csináltam akkor a party összeállítás a következő volt:
78EE,78WC,78BD,78SWS,78OL,78Bishop,2darab 78HE és én a 76os HEmel. mindenki nagyon durván felszerelve az ijjászok focusos Dracoval. a Rift alatt én asszem 10-20QHP-t ittam de csak ritkán jöttek rám a mobok. Elég sűrűn necces volt a helyzet mert az idővel is küzdesz. Általában nem látszottunk ki a mobokból. Az egész lényege, hogy minden szobában addig kell ölni a mobokat amíg nem esik a party leadernek a kulcs amivel ki tudja nyitni a következő ajtót. A szobákat szerintem szinte lehetetlen teljesen kitakarítani a sok mob és a gyors respawn miatt. Amikor van kulcs akkor mindenki közelhúzódik az ajtóhoz a leader kinyitja és mindenki átmenekül a következő szobába magukkal húzva az előző szoba minimum fele mobját. Akkor rátapadva a következő ajtóra le kell verni az átjött mobokat ha le vannak verve akkor lehet pihenni amennyit akarsz DE ugye az egészre összesen csak 1 órád van! Nálunk az EE bsps-sel rechargeolta magát ilyenkor +bd concentratio+sws 2manatáp éneke ilyenkor mindíg addig rechargeolt amíg az egész party teljesen fullra nem került. Akkor egyből indítottuk a mobokat. Nálunk senki nem halt meg. Én legalább 2 olyan esetről tudok hogy top party ment be és mégis volt aki meghalt közülük. A végén (5-6. szoba nem emlékszem pontosan) a Raid boss szoba rövid pihenő után szabad gyorsan nekiesni mert ha lejár az idő akkor game over.
A végén nem érdekes kinek mennyi gobletje és hogy kinek mennyi broken partja van. A raid boss szerintem 100%os eséllyel jön. Ha sikerül kinyírni a Bosst akkor akinek van 1000broken partja az átválthatja. Nekem 1 gobletem van sőt azt sem tudom mi van akkor ha megvan mind a 4.
Szerintem a mage grpnak kissebb esélye van megcsinálni mert nem tudnak elég manát bevinni. Ha elfogy a manájuk mielőtt meglenne a kulcs és nem tudnak átjutni az ideiglenes safe zónába akkor vége a dalnak. Habár még sosem láttam full 78as nuker grpot xp-zés közben (ostromon igen de akkor is nagyobb ütközetek után a manáért rimánkodás folyt belőlük mindíg)
Mondjuk a Hero fesztivált is elég elképzelhetetlennek gondoltam nuker grpal mégis azzal lehet elérni a legtöbb pontot viszont a festiválnál ha megszakítod akkor kiszámolja mennyi pontot gyűjtöttél és te vagy a király. A 4sep riftnél ha megszakítod akkor nem értél el semmit kezdheted elölről az egészet.