A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Szekijoe
    Nálunk ezt szerencsére már tudtuk. Szóval nálunk ki lett adva, hogy mindenki húzzon fel egy karit 1-40re ez 400rep pont ha 40en csinálnak 1 karit az 40x400= 16k természetesen lehet többet is eddig ahogy én nézem még tart a lelkesedés ez ügyben mert néhányan még mindíg írják fórumon, hogy megint/még mindíg teli a policeacademy és az altjuknak nem jutott hely Van academy hall of fame oda irogatják kik húztak karit(nem hiszem hogy lenne valami díj de lelkesítőnek jó nézni ahogyan törünk előre, szép hosszú a lista) Mondjuk lehet nálatok még a probléma ha szétforgácsoljátok az erőt nálunk még C4ben eldöntötték az új klán létrehozását, az új klánnak kell először lvl6nak lennie, Rune clánházzal, eddig ezek a célok megvalósultak. nem tudom a ti allytok mekkora de lehet mindegyik klánt fejlesztitek és ezért egyiken sem látszik a fejlődés. 10k lvl6, 5k 1.guardunit, szerintem +5k a 2. guard unit tehát ez elég hosszú folyamat rá kell feküdni a kiskarikra még lehet én is felhúzom a 26os sorci növendékemet.

Jah nálunk kiadták hogy mindenki állandóan legyen Allyventrin mégha nem beszél akkor is. Én általában elhuzódom valameik üres szobába mert elég hallgatni a magyar ventrit ott is állandóan beszél valaki.Ha más nem akkor én De elég jó érzés látni, hogy állandóan 40-50+ ember van fenn allyventrin és ha van valami akkor mindenkit beraknak 1 chanelbe és bemondják hol van találkozó.