A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FragStaR
    Na emberek Mo-.n is meg lehet venni már az Lineage 2 dobozos verzióját Amex-Tec Ez a Régi automex áruház csak ahogy látom átnevezték magukat. Ez az üzlet kb a Lurdi-ház mögött van (lágymányosi híd Budai oldala) Az 1 es villamossal könnyedén meg lehet közelíteni:) Nem kifejezetten egy áruházról van szó inkább csak postai úton szeretik küldeni a szoftvereket de ha odamész és becsöngetsz akkor kinyitják az ajtót és beengednek:) Én inkább ezt a módszert ajánlom mert a postával vannak gondok és sokszor 1 hétig várni kell rá. (annó EverQuest 2 t és Eq2 GameCardot vettem/rendeltem itt szal vágom már) Szóval harcra fel akinek még nincs accja offon és szeretni jönni (egyébként Jó lesz ha siettek mert EQ2 vel alig játszanak Mo-n és azt is pillanatok alatt elkapkodták -gondolom ebből sem mernek berendelni több száz db ot)