A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Szekijoe
    Kb 2 hete voltunk Antharaszt ölni én meg éppen 2 nappal előtte vettem 1 12es zöldet hátha riften fel tudom majd húzni, de éppen lehetett postolni az IC fórumon, hogy kinek van legnagyobb szüksége 13as kristályra, én is jelentkeztem hogy 2 hét alatt összehozok egy draco bowt csak kell még 300 queszt item a random recepthez, meg most lettem éppen sagitarius a HE vel,meg persze semmim nincs hozzá DE összerakom. Jah és Antharasz raiden utóbbi időben rezer grpban voltam 4 bishoppal ergo semmi xp-nem járt, DE a 13as crisót ideadtákmiután Antharasz hanyattesett Mert tudták elég fanatikus vagyok.

Az IC ben főleg fanatikus HC gamerek vannak, partyzás közben is logolgatnak és körbenézik az összes "neves" raidbosst hogy nem-e spawnolt. Utána már versenyfutás a farmerekkel ha ellámázzuk akkor jó eséllyel bukta (az utolsó 7 napban amin én részt vettem, vagy részt vettem volna de le lett fújva az ellenség túlzottan nagy létszáma miatt 1 antharasz, 1 orfen, 1 Zaken, 1 Baium, 1 lilith, csak 1 sikeres Orfen raiden voltam ezen a héten)

Csak 88-at ad a crit ratehez ez ha jól emlékszem full buffban (bd+sws) 450-460 crit rate ezzel már bízom benne, hogy minden második crit lesz de majd ha leszek ilyen partyban akkor megszámolom