A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kb 2 hete voltunk Antharaszt ölni én meg éppen 2 nappal előtte vettem 1 12es zöldet hátha riften fel tudom majd húzni, de éppen lehetett postolni az IC fórumon, hogy kinek van legnagyobb szüksége 13as kristályra, én is jelentkeztem hogy 2 hét alatt összehozok egy draco bowt csak kell még 300 queszt item a random recepthez, meg most lettem éppen sagitarius a HE vel,meg persze semmim nincs hozzá DE összerakom. Jah és Antharasz raiden utóbbi időben rezer grpban voltam 4 bishoppal ergo semmi xp-nem járt, DE a 13as crisót ideadták
miután Antharasz hanyattesett
Mert tudták elég fanatikus vagyok.
Az IC ben főleg fanatikus HC gamerek vannak, partyzás közben is logolgatnak és körbenézik az összes "neves" raidbosst hogy nem-e spawnolt. Utána már versenyfutás a farmerekkel ha ellámázzuk akkor jó eséllyel bukta
(az utolsó 7 napban amin én részt vettem, vagy részt vettem volna de le lett fújva az ellenség túlzottan nagy létszáma miatt 1 antharasz, 1 orfen, 1 Zaken, 1 Baium, 1 lilith, csak 1 sikeres Orfen raiden voltam ezen a héten)
Csak 88-at ad a crit ratehez ez ha jól emlékszem full buffban (bd+sws) 450-460 crit rate ezzel már bízom benne, hogy minden második crit lesz
de majd ha leszek ilyen partyban akkor megszámolom