A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• dadas9999
    hali. lenne egy kérdésem akinek otp-s webkártyája van.
    ma nyitottam az OTP-ben egy elektronikus számlacsomagot, mert ehhez lehet kérni webkártyát. kértem is, jövő héten csütörtökön állitólag kész is van.
    regisztráltam a lineage2.com oldalon egy accountot. van egy activate gomb, ha azt megnyomom a következő oldalon lehet fizetni. a legördülőlistából iválasztom a kártya tipusát. na itt jön az első kérdésem: milyen kártya az amit én kapok majd? az otp.hu mastercard tipusut irnak, bár rohadtul nem igazodok ki, az otp-ben pedig maestro-t mondanak, de az meg nem elkalmas netes fizetésre. szóval teljesen nem tudom hol vagyok és ami szörnyű, hogy az otp-ben olyan hülye az összes mint egy vak pávián. fogalmuk sincs az egészről.
    kérdésem még az, hogy jó uton haladok egyáltalán hogy végre legyen egy nyomorult webes kártyám és be tudjam fizetni az accountomat?