A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
"ha 6000x-es szerveren mész az egy dolog, hogy egy mob megölése szimplán egy vagy több szint, és nem azt nézed, hogy mielött megölöd a mobot alig van HP-d"
25x raten ugyanigy csinaltam, es ment ott is... es ott nem azert nekem is tobb mobot kellett olnom a szinthez. ott full buff, aztan ss+dual fegyver/fist, es igy 4-5 mobot leoltem, aztan heal-el felnyomtam a hp-m, es mentem tovabb. mivel csak healre hasznaltam manam az se nagyon fogyott, hp-t meg ugyebar toltottem heal-el is meg VR-el is. P.Atk-ja telleg kicsi, de en symbol-okat raktam magamra, aztan p.atk-ot kb 100-150-nel novelte, meg 2 atk.speed-est, es 687 atk.speed-el, meg kb. 300 p.atk-al nyomtam. igazabol a vampirical SZERINTEM nem nehez. meg vonatoztam is
(persze max. 3 mob). Szoval nemtom miert lenne annyival nehezebb off-on. Csak tobbet kene heal-elnem, nem? De mindegy, ne vitatkozzunk!