A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hát felveszed jól a questet aztán megolsz 60 20+ os mobot:) ami ugye csak utazásként sok:) és viszaviszed ivory mellé a csaj meg aztat mondja, na jó laza vagy ezért osztok neked lapot azt válasz mit kivánsz.
1. én akarok lenni a világ leggazdagabja (erre ad 10kt vagy 1-20m adénát:)1/500 )
2. király akarok lenni (erre csoka megidéz egy mobot amit lezuzól és dob valami csicska cumot matit vagy 1/10 hez esélyel kijön beklőle egy gigáb ficko 35+ azt is lezuzod na ez már c-s cumo dob vagy annak darabját vagy 1/20 sélyel kijön belőle 45+ aki már b-s cumot dob vagy annak matiját vagy 1/30 hoz kijön apánk apja 50+ aki izom tibi de te lezuzod és egy full c-s vagy tobb c-s egész cuccot dob:) )
3. szerelmes akarok lenni lol! (erre elküld haza fözesél anyáddal kisköcsög:) na nem ad valami csicska cumot vagy 10-40kt vagy egy b-s nyakláncot vagy egy scrolt amiért 500k t ad egy tag DP ben:) ez azért jo mert 1/10 az esély az 500k ra )
4. én akarok lenni a legbölcsebb csávó!! (erre emberünk aki egy kis törpe cicamica lányka hozádvág pár ritka értékes vari könyvet/amulettet és 1/300 hoz esélyel a hart of paagriot amit csak igy lehet megszerezni ezért 5-20milió között veszik meg a piacon a klánok az overlordoknak miután ez egy akár 100 embert is érintő klán buff 6 os efektű gyógyítás amit 1,5 secc alat varázsol el az overlord!)
Na ennyi aki kiváncsi hol merre medig az kérdezzen 50x csináltuk meg kb. összesen én 13x de ki is esett az amulet a quest gyalog ingyen 45 perc alat telyesíthető nem ad xpt a kicsi mobok miatt (silenos, bugber, amber basilisk, ant caption, tyrant, horror mist ripper és vispering vis vagy mi:) hoszu tura de azért tud hozni a konyhára:). ja a questet alkemist matild adja ivorytól nyugatra a folyó mentén van a mézeskalács házikója:)