A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Snau #49069 Vigyazz Csuzlee igazi bugyli bicskas!:)
Csuzlee csak azert ir keveset a forumra mert nem szol be minden fasszsaggal csak ha ugy erzi van vmi mondanivaloja is.
Valakinek pl a tesoja szilveszter 00:00-kor beirt a forumra. /Gondolom megsem allitod rola ha lelkileg szegeny amikor helyetted is bejelentkezett ejfelkor./
Abban igaza van Csuznak hogy nem kell masokat lenezni ha vki a gep elott tolti a szilvesztert!Mas mas korosztaly es kulonbozo emberek jatszanak itt.
Van aki 12 eves es azert nem mehet el bulizni anyukajaek mar alszanak ezert leul a gep ele ejszaka s van olyan mint pl en akinek van ket kis gyereke akiket nem lehet lepasszolni igy szilveszter csak otthontoltheti mivel a haverok babamentes tombolos bulit szerveztek v epp nincs is keddve szetinni az agyat.
Ha kiv vagy samannal mi is egyutt toltottuk az ejfel a gep elott es nem erzem ugy hogy lemaradtam volna vmirol mivel a felesegem es ket lanyom 10kor beajult en meg csak a kavetol nem birtam aludni allapotban voltam s nem tartom vegzetesnek soot kifejezetten jol ereztem magam.