A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Szekijoe
    Sanca ossz észt légyszi mert nem megy a fejembe valami. Te a 75ös SR-rel kiteoltad Antharaszt és úgy emlékszem 40 perc vagy 1 órán át futottál körbe körbe ugy hogy te tankoltad. Namos az a kérdés, hogy hogyan tudtad magadon tartani? Nálunk spammolták ezerrel, hogy éppen kit targetel antharasz de percenként targetet váltott Még engem is kergetett amíg meg nem haltam ha meg közelmentem tutter aoe-t nyomott.
    Az biztos, hogy valamit rosszul csináltunk de annyira nagy volt a lelkesedés, hogy még így is meghalt. (annyit értek hogy ti nukerekkel mentetek DE hogyan tartottad magadon Anharasz ha néhány nuker nyomott criticált?)

Orennél is a melee groupok ha egyszerre megindultak hiába volt velük szemben a trónterem teli overpower nukerekkel, ha megindultunk az első sorunk elesett de a második vonal bedarált minden nukert. (Az tetszett a legjobban amikor leültünk a nyitott belső kapu előtt manát regenerálni nem mertek kijönni)