A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Jockey
    no pár dolog, neked is mont nagy Sb-s nek:)
    Én bétatesztere voltam SB-k, SWG, DAOC van mögöttem(DAOCbétateszter voltma szintén azóta kentem, ami kb 2,5év), mind megvettem
    nemtom miért nem tudjátok felfogni mi az a balance
    Az a legfontosabb egy PVP-re alapuló gammában. Ez egy PvP-re alapuló gamma.
    Ha statokat kéne osztogatni nem lenne balance, mert értelemszerűen egyik kari jobb, másik rosszabb lenne, nem beszélve arról, hogy a stat osztással maximum csak akezdők szopnának, ahogy lynx is megjegyezte kitaposott sémák lennének..
    MIért fontos a balance? mert ha nincs meg akkor leszűkül a pvp-ben "ténylegesen" játszható karakterek száma minimálisra, ami szintén elég szopás tud lenni ha neked nem olyan van éppen.
    Statokat, egyedi karaktereket akarsz? Akkor menj swg-ni, bár ott is saját klónodat fogod cak látni cak annyikülönbséggel esetleg kcsit más a bőrszíne, vagy a tetkója..cserébe kapsz egy lószar pvp-t, és 2hónap után szarráunod magad.
    Mindeki figyelmébe ajánlom kyel írását, mi Daoc-be már megtapasztaltuk milyen ha elbasszáka balance-t, iszonyat szar érzés ha feltápolsz kínkesevesen egy karit és senkinek nemkellesz mert nem nem annyira jó pvp-ben..(itt épp ez ajó, alap dolgok vanak, alapstatok, sokkal könnyebb rendet tartani..)
    Black: nemtom te milyen pvp-kbe voltál benne és mennyiszer, de a pvp-igen is megvan a dolga mindekinek, és kurvára fontos a csapatmunka.