Progressive House
  • jekaeL
    Sziasztok!

elég régen irtam, de párdolgot hozzáfűznék:)

GU30: Nick Warren előző GU-ja a 28-as, kiemelkedően a kedvenc GU-m:) mit vártam az új lemeztől? különösebbet nem, és bevallom furcsa volt elösször a donwtempos inditás, de nagyon kellemes, én mindig a szívemhez közel éreztem ezt a hangzás világot... nem épp a pörgésről szól viszont pihenősebb relaxálosabb estékre du-kra kitűnő:) a második lemez elsőre annyira nem is adta, de egy kerek egész dolgot adott aztán egypár nap után valahogy késztetést éreztem, h meghallgassam újra és azóta jópárszor végpörgött a lemez:)
    összességében olyan lemezt kaptunk amit nem 3szor fogunk meghallgatni többször előkerül majd... és valójában ettől gu a gu legalábbis számomra. A mai napig úgyéreztem jobb lett volna külőn 2 cd-s downtempo + 2cd -s váltouat a második lemez irányvonalából, de ma pontosan arra volt szűkségem h az első lemez ellazítson aztán a második kicsit felpörgessen.

Steve Porter- Porterhouse vol2, tetszett sokkal jobban mint az előző, azt már elisfelejtettem teljesen... de sajnos 2-3 hallgatás után már nem érzem azt h még valaha egyszer is megfogom hallgatni...

Satoshi Tomiie-Rts9; egy nagyon jó lemez, sokszor elővettem, már a megjelenése óta, probából töltöttem le vágytam valamire, amit megis kaptam, betegen lábadoztam otthon kellemes hangulatot keltett végig, egy ponton éreztem kb első cd 3/4 felé h kicsit kitért az eredeti irányból, második lemez talán egyszer ment végig, nálam az első a jobb.

Lentem volt még quasar mix a transation-ben, kellemes csalódás volt számomra, kiváncsi voltam miért emlegetik sokan... hát megtudtam:)