SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
hát ez nálunk a következőképp zajlik:
felkelünk, és jó fél órás könyörgés után, fater is kimászik az ágyból, úgy 10 körül... ha ez sikerült, potom másfél óra alatt rá tudjuk venni, hogy hozza fel a karácsonyfát a garázsból, és faragja meg a végét, hogy beleférjen a tartóba. utána elkezdődik a vita, hogy ki töltse fel vízzel a tartót - én nem, mert "úgyis csak kilögybölném", fater már így is jól "megdolgozott", anyu pedig a tradícionális karácsonyi ebédet főzi(ami természetesen ugyanaz, mint múlt héten volt... meg mint azelőtt, meg azelőtt, meg azelőtt...). ha valahogy valki mégis rászánja magát, jön a kiabálás, mert a fenyőfa díszítés bizony az én dolgom, én viszont csak úgy szeretem, ha karácsonyi rajzfilmek mennek közben(tudjátok, a nosztalgia), fater meg ragaszkodik az mtv-hez és a vh1-hoz...
aztán vita: tegyük fel a szaloncukrokat(amiket galád módon mindig kieszünk a csomagolásból, és anyu ezt utálja), vagy ne... aztán feltesszük - néhol már csak az üres papírt persze... végül az utolsó döntés: mikor tegyük ki az ajándékokat: én azonnal akarom, fater mindjárt, anyu meg majd... fater nyer!
az este már szép egyébként, leszámítva az ajándékos bontsuk már ki - ne, még nem szabad procedúrát... itt pedig anyu a győztes! soem nyitjuk ki, csak ha már bejártuk a család többi részét is. anyu marad majd a maminál, én megyek a Szerelmemhez, fater meg otthon tévézhet egyedül(neki ez az igazi ajándék :D )