SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Egy lakótelepen nőttünk fel a madárral, abban az időben - pár éve - rendszeresen egy haveri körben találkoztunk.
Ez a beszélgetés egy autóban zajlott le.
Aztán kissé bepippantott a társaság (én nem, mert a szivem már akkor sem bírta), és megéhezett a brigád, úgyhogy a Métán keresztül a McDonalds felé vettük az irányt. Akkoriban még tele volt a Méta kurvákkal, és nem is akármilyenekkel! 1500 volt a cumpáré, gumi nélkül 2000, de olyan is akadt, aki 2500-ért még le is nyelte...
Szal a madár meg már egy ideje nyomta a rizsát, hogy így, meg úgy kúrta a csajokat, meg így, meg úgy szopatott a Métán stb...
Én meg: "De nagy a szád, bazeg, mindjárt megállok az egyiknél, aztán meglátjuk...", erre hallom, hogy hátul a madár a mellette ülőtől kérdi, hogy csak viccel ugye? Ekkor már dőlt a röhögéstől mindkét rajtunk kívül bent ülő is, és mondták, hogy "nem apám, ez nem viccel"...
A madár egyre ilyedtebben nyomta, hogy ne szórakozzak már, meg minden...de én persze hajthatatlan voltam...
Megálltam az egyik pofásabb darabnál, és kiszóltam neki, hogy ott hátul azt az ijedtszemű madarat jól ki kéne csavarni, mert még szűz a lelkem, úgyhogy adj bele apait-anyait, én fizetem. Hátraültettem az addig mellettem ülő haveromat, hogy a csajszi beüljön mellém. (két ajtós autó volt, úgyhogy a menekülés útvonala leáródott Balogh barátunk elől, ahogy a haver hátraszállt...)
Közben még mindig holtkomoly ábrázattal elindultunk hátra a susnyásba, a "munkahely"-re...barátunk nmeg olyan hisztit vágott le, hogy ihaj, a másik két csóka meg még jobban dőlt a röhögéstől a pippantás miatt is... :)
A történet végét már nem mesélem el...