SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
G_ArchAngel #31853 Na, Macsek, most nagy hülyeséget mondtál, nem is kapsz viszkaszt:)
Nekünk van egy társaságunk, akiket a Battlefield'42 II.vh.-s játék kötött össze: valakiben felmerült, hogy találkozzunk Bp.-en, jó legyen, megszervezték - csak arra nem számoltak, hogy 120 ember lesz, mert szinte mindenki eljött: 12-50 éves korig...
Ez három éve volt, most volt a 6. BF-tali, tehát félévente egyet tartottunk, ezenkívűl csinálunk kisebb összejöveteleket, az utolsó a mi városunkban volt, 20 voltunk, 3 napig, ittunk, ettünk, strandoltunk...
Apránként itt is megismeri az ember a másikat, mi is tartottunk az első találkozástól: engem amúgy is utáltak, mert sunyi mesterlövész voltam, és beígértek fűt-fát, aztán nagy tequillázás lett belőle: és hihetetlen sok előnnyel járt, mert egy játék hozott össze bennünket, de most már többek vagyunk egymásnak: segítünk másokon, akár álláskeresésnél, akár albérletkeresésnél, hardware vásárlásnál, software problémáknál, és ahol csak lehet (én pl. egy srác lakásának berendezését megterveztem, cserébe 3. éve ingyen használom az FTP szerverét)...
A lényeg: hihtetlen jó találkozni, jókat mosolyogtunk egymáson, felídézve a közös hülyeséget, és mindenki a netes nickjén szólította a másikat és semmi problémát nem okozozz:)