SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • G_ArchAngel #31194
    hát pénteken itt ittunk, de az csak lightos volt, majd felvonatoztunk 2 tálca Gösser társaságában 5-en...
    a többiek és a ruhák, autóval mentek, de a hardcore mag inkább inni akart, és felvállaltuk a 4 órás vonatozást...:)
    utána kaja vmi Golden Bridge étteremben a Budaörsi úton - finom volt a barna sörük...:)
    Aztán felmentünk az egyik srác új lakására - féltette is ám:DDD - aztán kezdődött a masszív piálás: mindenki Jäger, én Bacardi - kicsit hihetetlen, de 1,5 üveggel nyomtam le - annyira meleg volt, hogy szerintem egyből ki is ízzadtuk a piát, majd félmeztelenül ugráltunk a szakadó esőben...:)
    aztán megjött az ajándék két szőke formájában, ezt hagyjuk inkább, de "nagy szopás" volt az estének ez része...:DDD
    Aztán egy órán keresztül buliztak velünk, meg egymást nyalogatták, de én már merev részeg voltam és a penicilin felfededezésének fontosságát magyaráztam Balázs haveromnak (ő egyébként Zsédenyi Adrienn öccse, de Zsadri asszem a leánybúcsún volt Keszthelyen (a kedvesem még nem tért magához, így nem tudom, hogy az milyen volt:D))...
    Miután elfogyott a pia (naná, hogy a két szöszi itta meg a maradék Bacardim...) átmentünk a Rió-ba, itt arra emléxem, hogy két holland leányzónak taglaltam újabb Bacardik kiséretében a labdarúgásuk szépségeit...:)
    Aztán emléxem a Zöld Pardonra is, de ott már csak söröztem, aztán 6 körül hazaindultunk...:)
    Természetesen videófelvétel készült, de a vőlegényre való tekintettel egyelőre a netre nem kerül fel...:)))