SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • hykao
    Jó reggelt emberek!
    Most készülök lefeküdni, de előtte még megosztom veletek az éjszakám történetét...

Szóval pár haverral, meg pár lánnyal belecsaptunk a budapesti éjszakába, ami úgy indult, hogy én legkésőbb 1-kor húzok haza aludni...
    Nos a dolgok úgy alakultak, hogy ez nem következett be...helyette még most is ébren vagyok, és ezeket a sorokat írom...
    A dolog akkor kezdett veszélyessé válni, amikor egy ominózus szórakozóhelyen összefutottam egyik általános iskolás osztálytársammal, akinek a bátyja társtulajdonos...
    ...hogy ne nyújtsam hosszúra a mondókámat, a lényeg, hogy hajnal körül már a lányWCben ólálkodtam...és mire kiértem az autómhoz (a tizenakárhányadik Hurricane koktéllal a kezemben, és a 120 ezres számlával a zsebemben...), már vagy 9-en heverésztek benne, pár ismeretlennel kibővülve (ebből kető a csomagtérben - kombi - négykézláb elhelyezkedve)...
    A népesség ritkításába kezdtem - miután beadtam az autóba a koktélt - aminek folytán sajnos egyik csomagtéri barátomat (akit már több mint húsz éve ismerek) sikerült úgy kihajítanom a kocsiból, hogy a "nagyot koppan, azután elhallgat" versidézet megállta volna a helyét eme pillanatban...
    Ezután még vissza a helyre, némi ordibálás, pohártörés...majd irány tovább a budapesti éjszakába, immáron koktélomat visszakapva, szívószálazva...(azon gondolkozom, hogy, hogy a fenébe úsztam meg rendőri hemzsegés, valamint autótörés, egyéb károkozás nélkül az éjszakát...hisz még most is kóvályog a fejem, mindvégig én vezettem...)
    A koktélos pohárat, meg a maradék jeget, díszítést, miegymást valahol a Rio környékén hagytam el...de néhány esemény már a jótékony felejtés homályába vész...bár az a kurva számla felejthetetlenek tűnik...