melyik a jó? nektek milyen van?
-
Gondoltam megosztom veletek a tegnapi élményem. Nagyot csalódtam az OTP-ben. A lényeg annyi hogy tegnap bementem a bankba hogy utlaljak egy nagyobb összeget a sulimnak(tandíj), első körben ugye a sorban állás...az valami borzasztó. A körtéri banknál annyian várnak hogy már majdnem kilógnak az épületből. Ezzel annyira még nem lenne gond, de főleg öregek várnak, akikkel ugye elég nehezen lehet boldogulni! Végre kivártam a soromat, odakerültem az ügyintézőhöz. Mondom neki hogy utalni szeretnék három tételben. Erre kedvesen mondja hogy ez így nekem több mint 700Ft-be fog kerülni de ha átváltok OTPdirket-re akkor otthon ingyenesen tudok utalni. Erre én nagyon megörültem, mondom így nem kell sorban állnom, otthonról mindent megcsinálhatok. Kitöltöttük a megfelelő papírokat, megkérdezte hogy mennyi legyen a napi limit amit utalhatok erre én azt feleltem hogy korlátlan. Ezek után hazamentem hogy utaljak. A probléma már ott kezdődött hogy macerás belépni, sok kód ami első alkalommal változik. Vicc. Ezek után a következő probléma utalásnál. Nem engedte az összeget elutalni mert hogy a napi limitemnél több. itt szét vetett az ideg, mivel a bankban a nő direkt megkérdezte hogy mennyi legyen a limit, amire én ugye azt feleltem hogy korlátlan. Ezek után megpróbálkoztam egy kisebb összeggel. Azt engedte de ugyan úgy 200 X forintomba került. Hol itt az ingyenesség. Az OTP most eléggé leírta magát nálam. Megint állhatok majd sorba. Gondoltam ezt jó ha tudjátok, érhetnek meglepetések bőven...!
A többieknek válaszolva(morleone): Már sima Maestro kártyával is lehet neten fizetni.
A Budapest Bankot sokat látom a tv-ben nyomják ezt az indiai emberkét, hogy is hívják? Dalbir? Nagyon gondolkozom hogy én is átmegyek, bár még a többinek is utána kell néznem de azt tudom hogy ezek után OTP kilőve.