• Ujkutya
    #1354
    A világ legismertebb, és legnépszerűbb Kosárlabda Magazinja, a SLAM hamarosan hazánkban is megjelenik, természetesen teljes egészében magyar nyelven.

    A Magazint 15 éve, az Egyesült Államokban alapították, és eddig 130 szám jelent meg belőle, amelyet hónapról-hónapra csaknem egymillió ember olvas. Sikerének titka, hogy igazán egyedi hangvételével, valamint exkluzív riportjaival, cikkeivel betekintést enged a sportág kulisszái mögé. Megismerteti az olvasót az NBA, az egyetemi bajnokság, a sportág legnagyobb egyéniségeivel, legérdekesebb eseményeivel.

    Alapítása óta a SLAM igazi etalon lett a sportággal foglalkozó magazinok, de még a játékosok között is. Címlapján a játék legnagyobb egyéniségei kaptak helyet, így igazi elismerésnek számít, ha valaki a borítón pózolhat. (Allen Iverson eddig 12 alkalommal részesült ebben a megtiszteltetésben)

    A SLAM magazin első hazai száma októberben a kosárlabda szezonok rajtjával egy időben jelenik meg. Így végre magyar nyelven is elérhetőek lesznek az amerikai magazin szaktekintélyeinek legjobb cikkei, amelyek kiegészülnek a hazai bajnokság, valamint az öreg kontinens legérdekesebb eseményeivel, legjobb játékosok riportjaival. Két szám között pedig a www.slamonline.hu gondoskodik róla, hogy az érdeklődők napi híreket, cikkeket, blogokat olvashassanak a kosárlabda világából.

    Az előfizetők között minden hónapban sporteszközöket, pólókat, mezeket, labdákat sorsolnak ki, valamint a Fődíjat, ami egy kétszemélyes utat jelent a 2010-es All-Star Gálára a Dallas Cowboys stadionjába.

    Az oldalról:

    "A Slam magazint előfizetés útján vásárolhatod meg. Most a tíz lapszámot, online akciónk keretében kedvezményesen 6900 forintért rendelheted meg.

    Fizess elő minél hamarabb, hogy részt vehess a SLAM Magazin havi előfizetői nyeremény sorsolásán, ahol az alábbi tárgyakat sorsoljuk ki:

    15.000 forint értékű K1X pulóvert a starz.hu felajánlásával;
    egy darab McDavid THUDD Hexpad Shortot az Extreme Sport Shop felajánlásával;
    12.000 forint értékű vásárlási utalványt a Rapcity Hip Hop Ruházati és Kosárlabda Shop felajánlásával;
    egy darab SPALDING TF-1000 kosárlabdát a Mabel Sport felajánlásával;
    egy darab NBA mezt a Hanyag Elegancia Shop felajánlásával;
    De akár Te is lehetsz az a szerencsés akik megnyeri a 2009. október 20-i sorsolás fődíját: a fantasztikus kétszemélyes utat az NBA 2010 All Star Gálájára, ahol 80.000 nézővel együtt élheted át a kosárlabda ünnepét a Dallas Cowboys stadionjában. (Sorsolások: 2009. július 20., augusztus 20., szeptember 20. és október 20.)"



    Előfizetés: WWW.SLAMONLINE.HU