-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
dara #9841
Ezen azt hiszem jobban látszik:
Az Schwarzlose M1908-ról nem találtam képet, de nem keverendő össze a Luger P08 Parabellummal!!! Egyébként ezen is a markolat elején van a biztosító.
De volt még a MAB Model D-n, Unceata Astra 400-on, vagy a Remington M51-en is.
Nézz el erre az oldalra, meg fogsz lepődni!
Továbbra is fenntartom korábbi, ám törölt, véleményemet, miszerint az, hogy te nem hallottál még valamiről, nem azt jelenti, hogy nincs is! Korábban, a vadászrepgépekről szóló cikkedhez írt hozzászólásaim egyikénél, lexikon(ok)ra hivatkoztál. No... Akkor üss fel egy fegyverlexikont és olvass! Nem kell túl drága belőle: Klabacsek Gyula Fegyvermester 1-2. című kiadvanyaiban is megtalálhatod ezeket az információkat!!! (Valószínűleg csak könyvtárban, vagy ott sem találkozol ezekkel, elég régiek.) Egyébként írj a Kalibernek, és kérdezd meg tőlük, ha nekem nem hiszel! Megemlítem, azon számaik, amelyek már remittendában sem léteznek, letölthetőek az oldalukról PDF-ben. Azt hiszem rád férne, mert a jelek szerint nem rendelkezel komoly fegyverszerkezeti ismeretekkel! Mellékelem az URL-t, hogy ezzel se kelljen fárasztani magad... Ajánlom figyelmedbe a 25. számot... Az a 3MB nagyjából 20s alatt lejön ADSL-lel.
Gondolom ezt is törölni fogod, de szerintem inkább utána kellene nézned a dolgoknak, mielőtt letorkolsz valakit, aki valamit jobban tud, mint te! Lehet, hogy te vagy a házigazda, de ettől még a tények tények, nem bírálhatod felül őket kedved szerint!!!