-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Hat en meg a mai napig valahol jogosnak itelem a sziget iranti igenyuket! De ez politika, es annak itt helye nincs! Mindenesetre akit erdekel nezzen utana hogy kie volt a sziget, es hogy lett belole Taiwan.....
Az meg hogy "hova fegyverkezik" igen egyszeru kerdes!
A regio legnagyobb orszaga, korulotte levo orszagok nemelyike is igen hatalmas, mind terulet, mind nepesseg, mind hadsereg teren.
Nahmost azert annal kicsit behatobban kell ismerni vagy tajekozodni a kinai hadsereg, pl azon belul is a legiero multjarol, jelenerol, jovojerol hogy az mondjuk hogy esztelen fegyverkezesbe kezdtek volna! Szerintem nem! Nem mert szerintem most erik utol magukat! Ennek a multban es a multban alkalmazott ezkozoben van a magyarazata! A 210db-os szam se SOK kinai viszonylatban!!! Europai nezopontbol eszmeletlen soknak tunik, foleg a mostanaban felenk es kornyezetunkben bevett /szerintem/ rossz szokas miatt ami nem mas mint az "eppen eleg" elve! (De nevezhetnem kirakat legieronek is...es meg sorolhatnam...)