-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
millerius #88422 "Egen, itt nincs sok opció, a francia-német 6. generációs gépet az Airbus kapta meg a jelek szerint, és ez azt jelenti, hogy a BAe kimarad a szórásból. Ezzel az a gond egyébként, hogy akarva-akaratlanul az olaszokat is a britek mellé sodorják, mert a Leonardonak sincs sok mozgástere. A két kezüket összetehetik, hogy a Tempestbe behívták őket... "
Nagyon nem értem se a briteket se a taljánokat: mintha már évekkel ezelőtt döntöttek volna az F-35 mellett (mindkettőnél már visszafordíthatatlan állapotnál jár a rendszeresítés/gyártás) - akkor minek ez a Tempest-project?!! Vesznek a RAF-nak majd 120(helyett 88), az olasz légierőnek meg 80(helyett 56) darabot, ilyen gyártott mennyiség mellett (mert másnak nemigen fogják eladni) horribilis áron - a meglévő F-35-ök mellé?!! A cégek részéről még értem a késztetést, de az angol pénzbeli kormány-támogatást nagyon nem tudom értelmezni az F-35 megrendelés mellett. Vagy majd ráérnek még ezen is hezitálni, meggondolni magukat és lemondani az egészet?!!