10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • JanáJ
    Szerintem hibás a gondolat meneted és nem engedsz belőle. Nem ismerem a sniperes storyt, pedig már sokadszorra hozod szóba. A sniper csóka biztos egy félisten, de ettől még a shilkákat azóta sem sniperrel írtják, hanem LGB-vel. Ezek a "rekordok" nagyon jók, de nem lehet általánosítani őket. Lehet 10 mp alatt futni a 100-at, de erre 20 ember ha képes lehet a világon. Értem én hogy van 100 millió fegyver tartó, meg több tízmillió veterán, de ezek nem biztos hogy fedik egymást. Az LGB/kazettás/120as malac pedig pont úgy tépi szét a vérprofit, mint a nyomit. Szerintem ilyen esetben a többség kussolna és a családját védené/féltené, nem Vörös hajnalosat játszana. Az egyetlen szűk keresztmetszet valóban a logisztika lenne, de szerintem nem az lenne a gond, hogy hogy jut a bomba a repcsire, hanem hogy honnan lesz, mert ennyi fegyverük még nekik sincs. :-)
    Szóval béke, de amennyire igazad van, hogy itt autós kártyázunk sokszor a lőfegyverekkel, annyira te minden fölé emeled a lövészt és az ő fegyverét.